Over KS Caravans

KSCaravans is een snelgroeiend bedrijf in de regio Twente. Wij bieden caravans aan tegen zeer concurrerende prijzen en zijn in de meeste gevallen stukken goedkoper dan andere caravanaanbieders.

De belangrijkste redenen zijn:

 

  • Geen dure ruimte waar de caravans staan
  • Geen afleveringskosten
  • Door simpelweg het nuchtere verstand te gebruiken

 

KSCaravans is opgericht door Koen Schuijl. Een korte persoonlijke boodschap van Koen:

 

“Hallo lezer,

 

Wat leuk dat u de moeite neemt dit bericht te lezen. Mijn naam is Koen Schuijl en ik ben woonachtig in Hengelo (Ov). In mijn dagelijkse leven studeer ik, sport ik graag en vind ik het erg leuk om met vrienden af te spreken. Daarnaast ben ik actief met het in- en verkopen van caravans waarvoor u immers op de website bent. Hoe is KSCaravans tot stand gekomen?

 

In 2008 heb ik mijn eerste caravan gekocht. Ik ben deze ervaring uit nieuwsgierigheid aangegaan en ik vind het leuk om onderweg te zijn. Daarnaast vind ik het leuk om elke keer nieuwe plekken te ontdekken en te verkennen. De afgelopen jaren ben ik steeds meer caravans gaan (ver)kopen en heb ik vele mooie plekken in Nederland, maar ook in het buitenland, mogen ontdekken en verkennen.

 

Ik ervaar deze handel als zeer leerzaam. Ik doe erg veel kennis op over de bedrijfsprocessen waarmee elk bedrijf te maken heeft en wat er allemaal achter de schermen bij komt kijken. Elke dag doe ik nieuwe ervaringen op en leer ik bij. Mijn motto is ‘eerlijkheid duurt het langst’ en ik doe mijn uiterste best om dit elke dag na te streven.

 

Wilt u meer te weten komen over mij, neem dan een kijkje op mijn persoonlijke website: www.koenschuijl.nl. Deze zal binnenkort gelanceerd worden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Koen Schuijl”

 

 

De adresgegevens staan niet vermeld op de website, dit komt doordat niet alle caravans op één locatie staan. Neem hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Waarom KScaravans

1. Zeer concurrerende prijzen
2. Specialist in caravans in Twente en omgeving
3. De caravans zijn 7 dagen per week te bezichtigen
4. Specialist in caravans tot en met bouwjaar 2010